HomeOne – нещо ново и напълно различно.

HomeOne TV е профилирана нишова телевизия, насочена към недвижимите имоти, home improvements, DIY, без да пропуска елемента на забавление.

HomeOne TV е всичко това, което нишовите канали в България не са!

HomeOne TV е профилирана нишова телевизия, насочена към недвижимите имоти, home improvements, DIY, без да пропуска елемента на забавление.

HomeOne TV е иградена от различни предавания за ремонти, промотиране и презентиране на имоти, редувани авторски риалити формати и информационно-развлекателни предавания..

Нови възможности.

HomeOne TV ще даде възможността на зрителите от това да си изберат нов дом, през това да го ремонтират и обзаведат, до това са научат нови и полезни идеи, които да майсторят сами вкъщи, но и да открият нов любим ресторант, дестинация или пък хоби.

HomeOne TV ще излъчва програмата си по кабел, сателит и онлайн във full HD качество. HomeOne TV е първата национална нишова развлекателна телевизия в страната, която е изцяло 4K ready.

Програмата на HomeOne TV е изградена от кратки форми и предавания до 45 минути.

Ново съдържание.

Недвижими имоти – като основна част от програмата на канала са предавания за недвижими имоти, интериор, дизайн и архитектура.

Развлечение – друга важна част от програмата на телевизията е възможността да показва на зрителите нови и непознати възможности за отдих, равлечение и релакс.

Ново начало.

България – последна като тема тук, но преди всичко останало в идеята на HomeOne TV е работата само и единствено в полза на бизнеса в България, с надеждата да създадем работеща платформа за промотиране и в последствие възстановяване от тежката криза, засегнала редица бизнеси в страната ни. Вярваме, че HomeOne TV ще е онзи мост между бизнеса и клиентите, които е така необходим на всички за да се справим адекватно и бързо със ситуацията. От една страна малки български компании ще имат възможност да достигнат до широка аудитория, от друга хората ще могат да предпазят себе си и близките си.

Начало: 01 февруари 2021 година.