HomeOne TV стартира на 01 февруари

Българската развлекатена телевизия HomeOne TV стартира на 01.02.2021 точно в 18:00 часа.

HomeOne?


HomeOne TV е всичко това, което нишовите канали в България не са! HomeOne TV е профилирана нишова телевизия насочена към недвижимите имоти, home improvements, DIY, без да пропуска елемента на забавление.

Ние сме първият и единствен 24-часов развлекателен телевизионен канал, насочен изцяло към развитие на пазара свързан с всички дейности на български производители и вносители. HomeOne TV е комбинация от МОДА, КОЛИ, СПОРТ, НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, АРХИТЕКТУРА и СТРОИТЕЛСТВО.

HomeOne TV е изградена от различни модули, промотиращи недвижими имоти; предавания, насочени към home improvements и DIY; собствени риалити формати; развлекателни и информационни предавания.

HomeOne TV ще даде възможността на зрителите да преминат през това да си изберат нов дом, през това да го ремонтират и обзаведат, до това се научат нови и полезни идеи, които да майсторят сами вкъщи, но и да открият нов любим ресторант, дестинация или пък хоби.

Програмата на HomeOne TV е изградена от кратки форми и предавания до 45 минути.

Качеството?

HomeOne TV ще излъчва програмата си единствено във full HD качество. HomeOne TV е първата национална нишова развлекателна телевизия в страната, която е изцяло 4K ready. Водени от желанието ни да създаваме качествена продукция, HomeOne TV е 4K Native – цялото съдържание се заснема в 4K и не се налага upscale за подобряване на качеството. В случай, че вашия оператор излъчва SD версия на канала, моля свържете се с него и го помолете да премине към HD.

Как да гледам?

HomeOne TV ще излъчва програмата си по кабел, сателит и онлайн. HomeOne TV е първата национална нишова развлекателна телевизия, която може да бъде гледана на абсолютно всяка платформа, както и LIVE от всяка точка на света през YouTube или Facebook. През кабел и сателит HomeOne TV достига до над 3 милиона домакинства в Европа. През YouTube и Facebook телевизията е налична безплатно и в реално време за над 2 милиарда зрители по цял свят.

Какво мога да гледам през първата седмица?

През първите дни от излъчването на HomeOne TV ще ви отведем в някои от най-луксозните и скъпи имоти по света, ще ви покажем най-новите ревюта на водещи дизайнери и ще ви пренесем на прекрасни дестинации като Коста Рика и Австралия. Бъдете с нас.