HomeONE TV излъчва над 300 часа нова оригинална продукция през лятото

OneSummer превзема ефира на HomeONE TV от 13.07.2021г.

Развлекателната телевизия HomeONE TV превзема лятото, стартирайки изцяло обновена програмна схема, която включва над 300 часа нова оригинална продукция в различни жанрове.

Още от утре зрителите ще могат да се радват на нови предавания, както и неизлъчвани епизоди на вече познати от ефира на медията предавания. HomeONE TV разнообразява своята програма с предаване за пътуване, две кулинарни предавания, два развлекателни формата и много кратки форми.

„В обектива“ – предаването, което ни води към пъстрите събития на деня, най-атрактивните кътчета из България и света и ни запознава с нестандартните обичаи, запазили символиката на традициите и до днес. Едно своеобразно пътешествие из усещанията за живот, което излиза извън утъпканите пътеки.

„Арт сцена“ – изкуството, пречупено през погледа на зрителя, опитващ се да избяга от сивото ежедневие и да открие нови хоризонти. Музика, кино, театър и всичко, което се крие зад съвременните културни традиции. Качете се на сцената с нас и най-актуалните и интригуващи събития от арт афиша в България и света и вижте ексклузивни интервюта с хората, които създават изкуството на 21 век.

„InТересните“ – “InТересните” представят всички онези интригуващи и известни личности, които са пример за успех в най-различни сфери на обществото – мода, литература, кино, музика, култура. Независимо дали са сред личните ви любимци или не, едно е факт – това са личностите, които определят съвремието ни.

„Voyage“ – рубриката, с която ви водим на своеобразно пътешествие из най-близките и далечни предпочитани туристически дестинации не само у нас, но и по света.

„KePasa” – Мариела Нордел е нашата “кулинарна дива”, която ще ви остави без дъх и ще ви сервира невероятни изненади от кухнята! Новото, нестандартното, различното кулинарно шоу! Без граници!

„Кухна в рая“ – Алекс Милтенова ни пренася в Средиземноморието с неустоими рецепти.

„В куфара на…“ – Питали ли сте някога какво се крие в куфара на някои от най-известните дами от родния хайлайф? Да разберете дали твърдението, че нежният пол носи два пъти повече дрехи на почивка, отколкото са им необходими е мит или реалност? А какво има в един мъжки куфар и кой го приготвя? Отговор на тези и още много други въпроси ви дава седмичното предаване на HomeONE TV.

OneSummer ще продължи от 13 юли до 12 септември и ще излъчи над 300 часа нова оригинална програма. Всеки делничен ден от 18:00 до 02:00 часа в ефира на медията ще бъдат излъчвани нови предавания и епизоди, а през уикендите даваме възможността да наваксате пропуснатото в специални маратони.

От 27 септември HomeONE TV променя своя облик с изцяло нова програмна схема и концепция. Очаквайте подробности!