fbpx
Търси програмата на HomeOne TV в мрежата на своя телевизионен оператор.КЪДЕ ДА НИ ГЛЕДАШ
HomeOneМодаПредавания

ONE Fashion Week от 05 април ексклузивно в ефира на HomeOne TV

1 Mins read
  • Най-голямото модно събитие за 2021 година в България ONE Fashion Week ще се излъчва ексклузивно в ефира на националната развлекателна телевизия HomeOne TV.
HomeOne TV става новият дом на модата от тази пролет. Като част от стратегията на канала да предоставя допълнително разнообразно съдържание на зрителите си, ние ще излъчим най-голямото модно събитие тази пролет – ONE Fashion Week.
 
Ще може да се насладите на най-добрите колекции на 25 дизайнера от 05 април всеки делничен ден от 20:00 единствено в ефира на HomeOne TV.
 
Повече информация за събитието може да намерите на адрес www.fashionone.bg

Покажете своята колекция на целия свят

Благодарение на партньорството си с HomeOne TV ONE Fashion Week ще бъде първото модно събитие в България, което ще излъчва програмата си директно в ефира на национална развлекателна телевизия и във всички канали на медията в YouTube и Facebook.

HomeOne TV се излъчва по сателит, кабел и IPTV на територията на България и достига до над 1 милион домакинства в страната. Каналът се излъчва свободно и напълно безплатно и чрез live stream в платформите YouTube и Facebook за целия свят, осигурявайки достъп до съдържанието си до над 2 милиарда потребители по цялото земно кълбо.

Related posts
HomeOne

"Архитектурен магазин" с нов сезон в ефира на HomeOne TV

1 Mins read
Архитектурен магазин – предаването на Ася Георгиева, което анонсирайки водещите световни тенденции в архитектурата и дизайна. С него гостуваме в домовете на… Like this:Like Loading...
HomeOne

HomeOne TV с изцяло българска програма

1 Mins read
HomeOne TV стартира своята обновена програмна схема навръх националния празник на България. Точно в 07:00 часа на 3 март стартира изцяло обновената… Like this:Like Loading...
HomeOne

HomeNetwork Company придоби лайфстайл медията InLife

1 Mins read
HomeNetwork Company придоби лайфстайл медията InLife 11.02.2021г., София Вчера, 10.02.2021 бе финализирана сделката по придобиване на InLife от HomeNetwork Company. InLife дебютира… Like this:Like Loading...
%d bloggers like this: