fbpx

Кръстьо Кръстев

Водещият на „homeМайстор“ е роден през 1973 година в София. През годините Кръстьо придобива различни квалификации в областта на строителството, производството на мебели и монтажи на конструкции. Той завършва две образования – едното с профил „Глобален маркетинг“ в японския колеж „Тайсен“, а второто – архитектура в УАСГ. На зрителите Кръстьо е познат от успешната поредица „Как се прави това“ в ефира на телевизия Българе. От месец май той поема ново приключение като автор, водещ и продуцент на най-новото предаване на HomeOne TV - „homeМайстор“.

Acting

2021 - 2021

homeМАЙСТОР

- Водещ

Водещият на „homeМайстор“ е роден през 1973 година в София. През годините Кръстьо придобива различни квалификации в областта на строителството, производството на мебели и монтажи на конструкции. Той завършва две образования – едното с профил „Глобален маркетинг“ в японския колеж „Тайсен“, а второто – архитектура в УАСГ.

На зрителите Кръстьо е познат от успешната поредица „Как се прави това“ в ефира на телевизия Българе. От месец май той поема ново приключение като автор, водещ и продуцент на най-новото предаване на HomeOne TV „homeМайстор“.