fbpx

Стоян Пенчев

Стоян Пенчев познат от близкото минало с артистичния си псевдоним Face явно вече е улегнал и загърбил щурите дни на хип-хоп изпълнител. Той представи първия епизод на автомобилното си шоу за премиум автомобили Авто фокус, което се издава под шапката на мъжкия бранд Bropoint.

Acting

2021 - 2021

Авто Фокус

- Водещ

Стоян Пенчев познат от близкото минало с артистичния си псевдоним Face явно вече е улегнал и загърбил щурите дни на хип-хоп изпълнител. Той представи първия епизод на автомобилното си шоу за премиум автомобили Авто фокус, което се издава под шапката на мъжкия бранд Bropoint.

Стоян е човекът запознал Мишо Шамара и Ванко 1, както и лице взимащо участие в редица проекти, клипове и участия.

Като част Терор, големият пробив за групата идва, когато се качват на сцената в концерт организиран за СУ „Свети Патриарх Евтимий“ – Пловдив. Спонсор на мероприятието е Иван Главчев по-известен като Ванко 1. След като приключват с изпълнението си биват заведени от охранители на Главчев при него. Той ги поздравява за изпълнението и им предлага спонсорство виждайки голям потенциал в момчетата. Един от най-известните по онова време диджеи – Диджей Станчо, чувайки новото им парче, бива вдъхновен да направи ремикс на инструментала им. То е записано и клипирано от Sniper Record.

Появявайки се на бял свят песента и видеото предизвикват истински фурор, оглавяват всички класации, а Стоян с неговата дуетна половинка обикалят всички музикални радио и телевизионни предавания.

Дотук с добрия късмет. Мишо Шамара пуска парчето си с Антибиотика и двете парчета започват всеки ден да се редуват на първо място в класациите. Тогава се случва трагедията с двете кули на 11-ти септември. Поради името на групата „Терор“ единствената тогава музикална телевизия сваля клипа от ефир под претекста, че името е синоним на тероризъм.

Следва среща с Шамара и покана за гостуване в Пловдив. Когато Мишо пристига в Пловдив, Стоян го запознава с Иван. Група Терор става част от R&B Records, а Шамара и Ванко 1 бързо се надушват, като в последствие се ражда Голямата комбина. Останалото е една друга дълга история:

Самият Пенчев споделя в социалните мрежи, че към момента са заснети още няколко епизода на предаването, като на фотосите към постовете му се виждат автомобили като Porsche Taycan, което Дуейн Джонсън ( Скалата ) се опита да притежава, но го върна поради факта, че не се побира вътре комфортно. Явно да си Скалата си има своите недостатъци. На фотосите се вижда също втората генерация на историческия G Class W463, която притежава почти всяка холивудска звезда било то първа или втора генерация. Наскоро с 2 броя от новата се похвалиха изпълнителката Alicia Keys и половинката й рапърът и музикален продуцент Swizz Beatz.

От продуцентите на предаването – Петър Кузмов и Иван Любенов разбираме, че тъй като предаването се снима в Пловдив са набелязали да се покажат емблематични сгради и локации за града, които да станат снимачна площадка на следващите епизоди. Ще бъдем срещнати с интересни личности, които ще бъдат гости на предаването.

В профила на един от операторите на предаването – Димитър Николов, също са публикувани снимки от снимачната площадка, на които се виждат някой доста луксозни и редки автомобили.


Музикалното оформление на предаването пък е в ръцете на Epic. Той е част от studio Gold Label, което е едно от най-перспективните студия в града под тепетата.