fbpx
homeМайстор е най-новото седмично предаване за ремонти и “направи си сам” съвети в ефира на двата профилирани телевизионни канала - HomeOne TV и HomeMall TV.
“Инспектор Гаджет” е седмично телевизионно предаване за видео ревюта, впечатления, анализи, unboxing и тестове на различни джаджи - смартфони, таблети, компютри, смарт устройства - лични, за дома, офиса и други; телевизори, аудио системи и преносими аудио устройства, както и други иновативни устройства за дома и лична употреба.
Архитектурен магазин – предаването на Ася Георгиева, което анонсирайки водещите световни тенденции в архитектурата и дизайна. С него гостуваме в домовете на известни личности, ВИП къщи и резиденции, представяме нестандартни дизайнерски решения и се срещаме с утвърдени архитекти и млади автори. Целта е една – да накараме всеки зрител да възприеме средата, която обитава по нов начин, формирайки онова светоусещане, което го кара да живее в хармония със заобикалящата го действителност.
Featured

Супер автомобили, супер водещи, супер предаване! На кратко Авто фокус. Поставяме пред обектива премиерни за пазара, редки или екзотични коли. Превозни средства, които не виждаме всеки ден по улиците, а когато ги видим, се обръщаме с възхищение след тях. Водещите Стоян и Велко ще се опитат да ви предадат максимално емоцията и усещането от срещата с такъв автомобил така, че да съпреживеете допира до тези интересни „играчки“. Бъдете с нас всеки понеделник от 21:00ч. в ефира на HomeOne TV..

Showing all 4 results